Monitoring

Itum Solutions beheert proactief uw ICT-omgeving met Itum monitoring. Het woord ‘proactief’ geeft aan dat Itum Solutions de nadruk legt op het voorkomen van ICT problemen. Dit voorkomen van problemen vormt hiermee zogezegd de regel, terwijl het direct oplossen van problemen de uitzondering vormt.  

Waarom Itum monitoring?
De verlegde focus van het oplossen naar het voorkomen van ICT problemen in combinatie met de gespecialiseerde software die Itum Solutions gebruikt, verzekeren u van een optimaal ICT beheer op afstand.

Met Itum monitoring heeft u continu inzicht in de status van uw ICT processen, waardoor u niet meer voor ongewenste verrassingen komt te staan en de Itum professionals direct reageren op mogelijke problemen, nog voordat deze een bedreiging vormen voor uw continuïteit.

Ook adviseert Itum Solutions alls onderdeel  van Itum monitoring over upgrades, firmware en andere mogelijke zaken die van groot belang zijn voor het voorkomen van problemen en de daarmee samenhangende continuïteit van de bedrijfsvoering. Daarbij kunt u indien wenselijk elke week een rapportage krijgen van de ICT prestaties inclusief relevante informatie over het netwerk.

Meer informatie over monitoring
Zoekt u een partner die u 24/7 kan ondersteunen maar vooral ook kostenefficiënt blijft?

Itum Solutions bespreekt graag vrijblijvend samen met u de mogelijkheden.

U kunt direct een Itum ICT scan aanvragen door het onderstaand formulier in te vullen:

Adres

Itum Solutions B.V.
Valkenierstraat 41
2984 AZ Ridderkerk
Nederland

Tel. +31 88 54 000 00
K.v.K. 68939795
Email info@itum.nl
Helpdesk hd@itum.nl
Sales sales@itum.nl