Detachering

Heeft u tijdelijk een ICT professional nodig ter algemene ondersteuning van uw organisatie of ter oplossing van een specifiek probleem? Dan is Itum Solutions u graag van dienst.

Wat is detachering?
Itum Solutions biedt u de mogelijkheid om een ICT professional in te huren voor bepaalde tijd tegen een scherp tarief. De professional blijft hierbij in dienst van Itum Solutions, terwijl u de voordelen geniet van zijn of haar kennis en ervaring.

Waarom Itum Solutions?
Itum Solutions is een ambitieus bedrijf met een jong team dat zich continu bezighoudt met de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied. Dit zorgt ervoor dat zijn professionals zich kenmerken als gedreven, flexibel, nieuwsgierig en leergierig.

Vanzelfsprekend is het voor een optimale prestatie van groot belang dat de Itum professional past binnen uw organisatie.

Daarom besteedt Itum Solutions uitgebreid aandacht aan het vinden van de perfecte match.
Omdat Itum Solutions ruim 10 jaar ervaring heeft met een verscheidenheid aan ondernemingen en ICT problemen, is Itum Solutions goed in staat om voor elke organisatie en voor elke ICT uitdaging de juiste Itum professional met het juiste kennisniveau in te zetten.
Daarnaast betekent het jonge en gedreven karakter van een Itum professional dat hij of zij snel groeit in zijn of haar ontwikkeling.

Een Itum professional kijkt altijd verder dan zijn of haar neus lang is, wat voor u een toegevoegde waarde oplevert.

Zoekt u een heldere maar vooral ook kostenefficiƫnte oplossing?
Voor meer informatie neemt u contact op met Itum Detachering: klik hier voor ons contact formulier of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Adres

Itum Solutions B.V.
Valkenierstraat 41
2984 AZ Ridderkerk
Nederland

Tel. +31 88 54 000 00
K.v.K. 68939795
Email info@itum.nl
Helpdesk hd@itum.nl
Sales sales@itum.nl